křesťanské společenství

Spolčo 11.12.2012

14. 12. 2012 18:41
Rubrika: Aktuality
Ahojte Spolčáci, Společnice i Spolčata,
tento týden byl opravdu náročný a bylo to vidět i na účasti spolčáků, sešli jsme se tři... Spousta se jich omluvilo a my přítomní jsme za ně připojili modlitbu :-) . Doufáme, že všechno dopadlo alespoň trochu podle Vašich očekávání. :-) 
 
Dlouho jsme si povídali - o škole, o výživě, o tom, že ne vždycky je všechno podle našich představ, ale že všechno má svůj čas a musí to uzrát, o tom jak moc nás má Bůh rád - s tím souvisí evangelium na den - bylo o pastýři, který opustil stádo a šel hledat jednu zbloudilou ovci. Pak jsme se bavili o potratu a o ceně života a jaké může mít potrat následky. A samozřejmě jsme nesměli zapomenout probrat ani zkoušky :-)
 
Protože příští týden už nemáme výuku, ale začíná zkouškové období a pak budou Vánoce, bude příští týden poslední spolčo v tomto semestru. A záleží jen na Vás jestli bude, prosím ozvěte se jestli chcete přijít, alespoň dva nebo tři lidi. Můžete napsat na tento spolčácký mail nebo mi napište SMS ( 739 139 383 ) a podepište se. Třeba bychom si mohli zazpívat i koledy :-)
 
už se těším
 
Ať Vás na Vašich cestách, nejen ve zkouškovém a o Vánocích, provází Pán :-)
 
za Spolčo
Martin
Zobrazeno 477×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio