křesťanské společenství

Spolčo 26. 2. 2013

28. 2. 2013 10:59
Rubrika: Aktuality
Ahojte Spolčáci, Společnice i Spolčata,
další semestr je úspěšně i neúspěšně započatý. V prvním týdnu jsme zorganizovali akci "na přivítanou" u Lucky na bytě a všichni jsme se parádně bavili. :-) Horší byl další den ráno... 
V pátek jsem byl s Jirkem a Daliborem na promoci naší spolčácké ségry, teď už Bc. Alžběty Bernardety Čadové. Ještě jednou gratulujeme. :-)
V úterý se k nám přidala nová tvář, lesačka Veronika. Samozřejmě následovalo představování a nesměli jsme zapomenout ani na naše oblíbené hektary. :-D  Rozeběhla se bouřlivá debata a probrali jsme snad úplně všechno... od přirozeného plánování rodičovství, přes hierarchii kněží až po volbu nového papeže. Zabralo nám to minimálně dvě hodiny :-D
Pak jsme ještě hráli hry... psali jsme věty, kdy jsme každý napsali jedno slovo a poslali sousedovi - byla to opravdu zajímavá spojení :-) . A v další hře jsme napsali větu a soused ji nakreslil a další soused se zase snažil podle obrázku napsat větu atd. Zajímavé bylo kočičí zlato v truhle... vznikla z toho kočka v troubě. :-D a spousta dalších.
Také se těšíme, že příště mezi sebou přivítáme novou tvář z fary... františkánského adepta (doufám že se nepletu ve jméně) Láďu z Plzně.
A abych nezapoměl, ten neúspěšně započatý semestr je můj, protože se mi nepovedly zkoušky a tak jsem se vlastně přišel rozloučit. :-( Na druhou stranu alespoň budu mít doma čas stavět stáj pro plánovaného koně. :-) Takže jsem předal štafetu vedoucího naší spolehlivé studnici nápadů a her Lucce Lukášové. Už se těším na její maily. :-)
Určitě se někdy přijedu za Vámi podívat, ale už teď mi chybíte. :-)
 
Ať Vám Pán na Vaší cestě žehná.
 
za Spolčo

Martin

Zobrazeno 652×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio